Med kjærlighet for det hjemmelagde

Deilige hjemmelagde såper
Deilige hjemmelagde såper

Jeg må begynne med å si at jeg har savnet bloggen, den skal jo være et lite bilde av det dype, det rike og det brede livet her på Volen. Kjærlighet for alt dette du kan sanke og foredle om til utallige hjemmelagde dugelige produkter var opphavet til hele bloggen og navnet Olavastua.

Olavastua er den lille babyen min som jeg litt sånn halvforlegent har prøvd å flagge utenfor min egen inspirasjon og våre fire vegger her på gården. Sannheten er at jeg litt ut av intet sakte, men sikkert har blitt både selvhjulpen og naturlig på mange områder. Både kjøkkenskap og baderomsskap har blitt forvandlet til plastfrie øko-naturlige og oljebaserte hjemmelagde fornøyelser.

Med kjærlighet for det naturlige

Jeg er ganske trygg på det jeg gjør og bevisst på hva jeg ønsker meg, men kjenner terskelen for å selge det samme som jeg lager til meg selv er litt høy. Det er så mange der ute i verden som kan så mye og jeg er kvier meg for å by fram. Så en porsjon med  litt deilig frimodighet kunne jeg sikkert hatt.

Men hvorfor ikke, det er så moro å lage ting, sanke det som gror og bruke det både målrettet og fornuftig. Og en ting synes jeg er viktig når man lager noe. Det må være fornuftig, kunne brukes opp og ikke generere mer søppel som må håndteres. I første omgang vil det være mulig å kjøpe såpe fra Olavastua på Matfatet her på Ørje. Vi har en vei igjen før emballasje er helt ferdig og da vil såpene være å finne der.

Bloggposter heretter vil i større grad enn før inneholde produkter og ting jeg lager som er helt naturlig. Du kan lese mer om andre naturlige ting her. Håper vi kan dele gleder over både det dype, rike og det brede sammen her inne. Velkommen til å være med videre i min verden.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *